АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Започва специализираното изложение "Месомания"
Какво стои зад замяната на животинските протеини с растителни протеини в някои от модерните напоследък хранителни режими?
Колко месо годишно консумират индустриализираните западни нации и какви са прогнозите за производството му на Организацията на ООН за прехрана и земеделие? Как да разпознаем качествените продукти по рафтовете в магазините, които можем без колебание да сложим на трапезата?
Отговорите ще дойдат на международното специализирано изложение МЕСОМАНИЯ 2022 от 5-ти до 8-ми октомври в Интер Експо Център. 29-то издание на форума ще представи най-добрите продукти на родните производители и преработватели на месо. Организатор е Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ).
На площ над 1600 кв. м. в зали 1 и 2 на изложбения център посетителите ще открият вкусни традиционни и нови продукти, продукти по иновативни рецепти и технологии на производство, както и защитени в Европейския съюз месни продукти и деликатеси.
По време на МЕСОМАНИЯ 2022 АМБ ще проведе и „Дни на българското месо“. Проектът „Дни на българското месо“ се осъществява с подкрепата на Министерство на земеделието и ДФ „Земеделие“.
Tweet |
|